fbpx

Brownie vegan cu dovleac copt

AutorAndra
DificultateÎncepător

Brownie este un desert iubit de toată lumea iar ce e cel mai bun lucru la el e că e foarte versatil și poți adapta rețeta oricum, astfel încât să obtii chiar și brownie vegan care sa fie pe placul tuturor.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire40 minsTimp Total50 mins

Ingrediente:

 350 g Dovleac copt
 350 g Făină albă
 500 ml Cafea
 50 g Pudra de roșcove sau cacao
 50 g Îndulcitor de ștevie sau sirop de agave
 50 ml Lapte vegetal
 10 g Praf de copt
 Esența de vanilie

Mod de preparare:

1

Dovleacul copt se face piure cu ajutorul unui mixer vertical.

2

Se amesteca toate ingredientele uscate după care se adaugă pe rând cafeaua, laptele, esența de vanilie, îndulcitorul iar la urmă dovleacul făcut piure. Se amesteca bine până când compozita devine omogenă.

3

Se introduce in cuptorul preîncălzit și se coace la 180°C timp de 40-60 de minute.

Ingrediente

 350 g Dovleac copt
 350 g Făină albă
 500 ml Cafea
 50 g Pudra de roșcove sau cacao
 50 g Îndulcitor de ștevie sau sirop de agave
 50 ml Lapte vegetal
 10 g Praf de copt
 Esența de vanilie

Direcții

1

Dovleacul copt se face piure cu ajutorul unui mixer vertical.

2

Se amesteca toate ingredientele uscate după care se adaugă pe rând cafeaua, laptele, esența de vanilie, îndulcitorul iar la urmă dovleacul făcut piure. Se amesteca bine până când compozita devine omogenă.

3

Se introduce in cuptorul preîncălzit și se coace la 180°C timp de 40-60 de minute.

Brownie vegan cu dovleac copt