Brownie vegan cu dovleac copt

AutorAndra
DificultateÎncepător

Brownie este un desert iubit de toată lumea iar ce e cel mai bun lucru la el e că e foarte versatil și poți adapta rețeta oricum, astfel încât să obtii chiar și brownie vegan care sa fie pe placul tuturor.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 350 gr Dovleac copt
 350 gr Făină albă
 500 ml Cafea
 50 gr Pudra de roșcove sau cacao
 50 gr Îndulcitor de ștevie sau sirop de agave
 50 ml Lapte vegetal
 10 gr Praf de copt
 Esența de vanilie

Mod de preparare:

1

Dovleacul copt se face piure cu ajutorul unui mixer vertical.

2

Se amesteca toate ingredientele uscate după care se adaugă pe rând cafeaua, laptele, esența de vanilie, îndulcitorul iar la urmă dovleacul făcut piure. Se amesteca bine până când compozita devine omogenă.

3

Se introduce in cuptorul preîncălzit și se coace la 180°C timp de 40-60 de minute.

Ingrediente

 350 gr Dovleac copt
 350 gr Făină albă
 500 ml Cafea
 50 gr Pudra de roșcove sau cacao
 50 gr Îndulcitor de ștevie sau sirop de agave
 50 ml Lapte vegetal
 10 gr Praf de copt
 Esența de vanilie

Indicații

1

Dovleacul copt se face piure cu ajutorul unui mixer vertical.

2

Se amesteca toate ingredientele uscate după care se adaugă pe rând cafeaua, laptele, esența de vanilie, îndulcitorul iar la urmă dovleacul făcut piure. Se amesteca bine până când compozita devine omogenă.

3

Se introduce in cuptorul preîncălzit și se coace la 180°C timp de 40-60 de minute.

Note

Brownie vegan cu dovleac copt