Dacă nu ați încercat nicio rețetă de brownies, să știți că a sosit timpul. Vă las aici o rețetă foarte simplă și rapidă pentru o tavă de 20×20 cm (9 bucăți). Dacă vă știți mari amatori de ciocolată, dublați cantitățile fără să stați pe gânduri.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele cu un tel. Întâi untul topit cu zahărul, apoi ciocolata topită, lingura de cacao, ouăle, vanilia și sarea, iar la final făina.
Am turnat aluatul în tava tapetată cu hârtie de copt și am dat la cuptorul preîncălzit, la 180 de grade pentru fix 30 de minute.
După coacere, am lăsat prăjitura să se răcească în tavă pentru alte 30 de minute, apoi am tăiat-o. Se poate servi călduță, alături de înghețată, se poate glazura, merge perfect alături de un pahar de lapte rece, știți voi… merge cu ce are chef fiecare!
Ingrediente
Indicații
Se amestecă toate ingredientele cu un tel. Întâi untul topit cu zahărul, apoi ciocolata topită, lingura de cacao, ouăle, vanilia și sarea, iar la final făina.
Am turnat aluatul în tava tapetată cu hârtie de copt și am dat la cuptorul preîncălzit, la 180 de grade pentru fix 30 de minute.
După coacere, am lăsat prăjitura să se răcească în tavă pentru alte 30 de minute, apoi am tăiat-o. Se poate servi călduță, alături de înghețată, se poate glazura, merge perfect alături de un pahar de lapte rece, știți voi… merge cu ce are chef fiecare!