Brownies (The Best Brownie)
Ingrediente:
Mod de preparare:
Mod de preparare Într-o crăticioară se pune ciocolata rupta in bucati și untul. Se topește pe foc mic, amestecând constant pana se topeste ciocolata apoi se pune compozitia într-un bol încăpător. În compoziția de ciocolată călduță, se adaugă zahărul și se amesteca bine cu telul. Se adaugă ouăle unul câte unul, si se amesteca cu telul după fiecare ou adăugat până se omogenizează bine. In compozitie se adaugă esenta de vanilie, sarea, cacaoa și făina cernute printr-o sită.
Se omogenizează bine cu o spatula,cu miscari prin care se ridica compoziția de pe fundul bolului către suprafață. Se adaugă la final fulgii de ciocolata și se încorporează cu spatula. Se toarnă compoziția într-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace circa 30 de minute in cuptorul incins la 180°.
Se scoate prajitura din cuptor, si se lasă să se răcească în tavă circa 5 minute apoi se inlatura hârtia de copt și se transferă pe un grătar pentru prăjituri, unde se lasă să se răcească complet. Un brownie perfect trebuie sa aibe o crustă crocantă, la exterior și sa fie moale și lipicioasă în interior. Prajitura Brownie se taie dupa ce se raceste complet cu un cuțit bine ascuțit. Stergeți cuțitul după fiecare tăietură .
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare Într-o crăticioară se pune ciocolata rupta in bucati și untul. Se topește pe foc mic, amestecând constant pana se topeste ciocolata apoi se pune compozitia într-un bol încăpător. În compoziția de ciocolată călduță, se adaugă zahărul și se amesteca bine cu telul. Se adaugă ouăle unul câte unul, si se amesteca cu telul după fiecare ou adăugat până se omogenizează bine. In compozitie se adaugă esenta de vanilie, sarea, cacaoa și făina cernute printr-o sită.
Se omogenizează bine cu o spatula,cu miscari prin care se ridica compoziția de pe fundul bolului către suprafață. Se adaugă la final fulgii de ciocolata și se încorporează cu spatula. Se toarnă compoziția într-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace circa 30 de minute in cuptorul incins la 180°.
Se scoate prajitura din cuptor, si se lasă să se răcească în tavă circa 5 minute apoi se inlatura hârtia de copt și se transferă pe un grătar pentru prăjituri, unde se lasă să se răcească complet. Un brownie perfect trebuie sa aibe o crustă crocantă, la exterior și sa fie moale și lipicioasă în interior. Prajitura Brownie se taie dupa ce se raceste complet cu un cuțit bine ascuțit. Stergeți cuțitul după fiecare tăietură .