Bruschete cu hribi și mascarpone.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Tăiem ceapa în rondele și o călim în uleiul de măsline. Când aceasta devine ușor translucidă adăugăm ciupercile feliate și le lăsăm pe foc până încep să se rumenească.
Când hribiile s-au rumenit suficient adăugăm Alexandrionul și lăsăm până când acesta se evaporă, după care oprim focul.
Tocăm ciupercile la cuțit sau folosim un blender pentru mărunțire. După ce s-au răcorit puțin adăugăm mascarpone, sare și piper după gust și amestecăm până la omogenizare.
Feliem baghetele și cu o lingură adăugăm compoziție pe fiecare felie peste care adăugăm parmezan ras.
Punem feliile în tava cuptorului și coacem timp de 15 minute la o temperatură de 200 grade celsius.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Tăiem ceapa în rondele și o călim în uleiul de măsline. Când aceasta devine ușor translucidă adăugăm ciupercile feliate și le lăsăm pe foc până încep să se rumenească.
Când hribiile s-au rumenit suficient adăugăm Alexandrionul și lăsăm până când acesta se evaporă, după care oprim focul.
Tocăm ciupercile la cuțit sau folosim un blender pentru mărunțire. După ce s-au răcorit puțin adăugăm mascarpone, sare și piper după gust și amestecăm până la omogenizare.
Feliem baghetele și cu o lingură adăugăm compoziție pe fiecare felie peste care adăugăm parmezan ras.
Punem feliile în tava cuptorului și coacem timp de 15 minute la o temperatură de 200 grade celsius.
Poftă bună!