Cina ideală dacă aveți chef să beți un vin roșu, aromat.

Ingrediente:
 Pâine cu măsline sau semințe, tăiată subțire
 300 gr Prosciutto crud 
 300 gr Brânză (cedar sau Gorgonzola, sau ambele) 
 50 ml Ulei de măsline extra virgin 
Mod de preparare:
1
Se pregătește pâinea în tigaie, peste care, pe rând, se pune uleiul de măsline, brânza și la final prosciutto .

2
Se pun pe cel mai înalt nivel al cuptorului preîncălzit la 200g, setat la încălzire doar prinpe elementul de sus.

3
Se țin la cuptor 10-15-20 min, până se topește brânza și se prăjește prosciutto-ul.

Ingrediente
 Pâine cu măsline sau semințe, tăiată subțire
 300 gr Prosciutto crud 
 300 gr Brânză (cedar sau Gorgonzola, sau ambele) 
 50 ml Ulei de măsline extra virgin 
Indicații
1
Se pregătește pâinea în tigaie, peste care, pe rând, se pune uleiul de măsline, brânza și la final prosciutto .

2
Se pun pe cel mai înalt nivel al cuptorului preîncălzit la 200g, setat la încălzire doar prinpe elementul de sus.

3
Se țin la cuptor 10-15-20 min, până se topește brânza și se prăjește prosciutto-ul.


