Daca aveti musafiri in weekend, puteti sa ii surprindeti cu un brunch delicios, incercand aceasta reteta. Daca sunteti iubitori de branzeturi, sigur o sa va placa. Se servesc impreuna cu un pahar de vin :).
Ingrediente:
Mod de preparare:
Asezam bucata de camembert intr-o forma ceramica tapetata cu hartie de copt. Cu ajutorului unui cutit, crestam in mijloc bucata de branza.
Zdrobim cateva bucati de nuci si le adaugam peste branza. Stropim branza cu miere si adaugam cateva crengute de rozmarin.
Coacem branza in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 20 -25 minute (pana se umfla usor).
Intre timp taiem bagheta in felii si le ungem cu un amestec format din ulei de masline, oregano si sare. In ultimele 10 minute bagam si feliile de paine in cuptor si le scoatem impreuna cu branza.
Cand sunt gata, pe fiecare felie de paine adaugam putin branza camembert, cateva nuci, miere si o felie subtire de mar. Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Asezam bucata de camembert intr-o forma ceramica tapetata cu hartie de copt. Cu ajutorului unui cutit, crestam in mijloc bucata de branza.
Zdrobim cateva bucati de nuci si le adaugam peste branza. Stropim branza cu miere si adaugam cateva crengute de rozmarin.
Coacem branza in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 20 -25 minute (pana se umfla usor).
Intre timp taiem bagheta in felii si le ungem cu un amestec format din ulei de masline, oregano si sare. In ultimele 10 minute bagam si feliile de paine in cuptor si le scoatem impreuna cu branza.
Cand sunt gata, pe fiecare felie de paine adaugam putin branza camembert, cateva nuci, miere si o felie subtire de mar. Pofta buna!