Bruchetele se caracterizeaza prin modul usor de a fi servite. Pregatite cu paine prajita si diverse combinatii de alimente, sunt un deliciu la micul dejun, la cina sau gustare.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am pus feliile de paine la prajit. Am topit o lingurita cu untura intr-o tigaie si am rumenit cuburile de kaizer. Am batut cele doua oua cu putina sare iar cand s-a rumenit kaizerul, l-am adaugat in tigaie. Am amestecat bine omleta, am adaugat putin piper si cand a fost gata am dat-o deoparte.
Am pus pe feliile de paine pasta de anghinare iar peste pasta, omleta cu kaizer si cate un mic cub cu branza cu mucegai. Le-am aranjat frumos pe farfurie, lasand un loc in mijloc unde am pus doua linguri cu salata de sfecla rosie. Am adaugat putin mix condimente deasupra si gata platoul!
Ingrediente
Indicații
Am pus feliile de paine la prajit. Am topit o lingurita cu untura intr-o tigaie si am rumenit cuburile de kaizer. Am batut cele doua oua cu putina sare iar cand s-a rumenit kaizerul, l-am adaugat in tigaie. Am amestecat bine omleta, am adaugat putin piper si cand a fost gata am dat-o deoparte.
Am pus pe feliile de paine pasta de anghinare iar peste pasta, omleta cu kaizer si cate un mic cub cu branza cu mucegai. Le-am aranjat frumos pe farfurie, lasand un loc in mijloc unde am pus doua linguri cu salata de sfecla rosie. Am adaugat putin mix condimente deasupra si gata platoul!