Bruschete cu pasta de anghinare si kaizer-omleta

AutorEmilia Micu
DificultateIntermediar

Bruchetele se caracterizeaza prin modul usor de a fi servite. Pregatite cu paine prajita si diverse combinatii de alimente, sunt un deliciu la micul dejun, la cina sau gustare.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare7 minuteTimp total12 minute

Ingrediente:

 2 oua
 80 gr kaizer cuburi
 2 salata sfecla rosie
 1 tsp untura
 6 felii bagheta
 20 gr branza cu mucegai
 piper
 sare
 mix condimente
 6 pasta anghinare

Mod de preparare:

1

Am pus feliile de paine la prajit. Am topit o lingurita cu untura intr-o tigaie si am rumenit cuburile de kaizer. Am batut cele doua oua cu putina sare iar cand s-a rumenit kaizerul, l-am adaugat in tigaie. Am amestecat bine omleta, am adaugat putin piper si cand a fost gata am dat-o deoparte.

2

Am pus pe feliile de paine pasta de anghinare iar peste pasta, omleta cu kaizer si cate un mic cub cu branza cu mucegai. Le-am aranjat frumos pe farfurie, lasand un loc in mijloc unde am pus doua linguri cu salata de sfecla rosie. Am adaugat putin mix condimente deasupra si gata platoul!

Ingrediente

 2 oua
 80 gr kaizer cuburi
 2 salata sfecla rosie
 1 tsp untura
 6 felii bagheta
 20 gr branza cu mucegai
 piper
 sare
 mix condimente
 6 pasta anghinare

Indicații

1

Am pus feliile de paine la prajit. Am topit o lingurita cu untura intr-o tigaie si am rumenit cuburile de kaizer. Am batut cele doua oua cu putina sare iar cand s-a rumenit kaizerul, l-am adaugat in tigaie. Am amestecat bine omleta, am adaugat putin piper si cand a fost gata am dat-o deoparte.

2

Am pus pe feliile de paine pasta de anghinare iar peste pasta, omleta cu kaizer si cate un mic cub cu branza cu mucegai. Le-am aranjat frumos pe farfurie, lasand un loc in mijloc unde am pus doua linguri cu salata de sfecla rosie. Am adaugat putin mix condimente deasupra si gata platoul!

Bruschete cu pasta de anghinare si kaizer-omleta