O rețetă ușoară, dar sățioasă, pentru serile călduroase de vară.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie roșiile în cubulețe de 5 mm și se pun într-un bol.
Separat, se taie cât mai mărunt ceapa, împreunpă cu usturoiul și pătrunjelul.
Se pune ceapa, usturoiul și pătrunjelul peste roșii, după care se adaugă jumătate din uleiul de măsline, sare și piper după gust și se amestecă bine de tot.
Pe o tavă lată, se pun feliile de pâine și se stropesc cu uleiul de măsline rămas, după care se pun la cuptorul preîncălzit la 200 de grade celsius (dacă e posibil, cuptorul ar trebui să emane căldură din elementul superior iar tava să fie așezată pe cel mai înalt nivel din cuptor) și se țin până ajung la nivelul de coacere dorit.
După ce se scot de la cuptor, se pun feliile de pâine pe un platou unde se ornează cu compoziția care a avut suficient timp pentru omogenizarea aromelor acesteia.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Se taie roșiile în cubulețe de 5 mm și se pun într-un bol.
Separat, se taie cât mai mărunt ceapa, împreunpă cu usturoiul și pătrunjelul.
Se pune ceapa, usturoiul și pătrunjelul peste roșii, după care se adaugă jumătate din uleiul de măsline, sare și piper după gust și se amestecă bine de tot.
Pe o tavă lată, se pun feliile de pâine și se stropesc cu uleiul de măsline rămas, după care se pun la cuptorul preîncălzit la 200 de grade celsius (dacă e posibil, cuptorul ar trebui să emane căldură din elementul superior iar tava să fie așezată pe cel mai înalt nivel din cuptor) și se țin până ajung la nivelul de coacere dorit.
După ce se scot de la cuptor, se pun feliile de pâine pe un platou unde se ornează cu compoziția care a avut suficient timp pentru omogenizarea aromelor acesteia.
Poftă bună!