O adevărată operă de artă plină de culoare și gust deosebit.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Taiem painea in felii si o ungem cu sos de rosii.
Intr-un castron amestecam sunca de pui, ardeiul capia rosu, ardeiul verde si ciupercile, toate ingredientele tocate marunt, sare, piper, putin ulei si busuioc.
Punem toata compozitia peste feliile de paine si presaram deasupra cascaval ras.
Le bagam la cuptor pana se topeste cascavalul si le lasam sa se rumeneasca putin.
Ingrediente
Indicații
Taiem painea in felii si o ungem cu sos de rosii.
Intr-un castron amestecam sunca de pui, ardeiul capia rosu, ardeiul verde si ciupercile, toate ingredientele tocate marunt, sare, piper, putin ulei si busuioc.
Punem toata compozitia peste feliile de paine si presaram deasupra cascaval ras.
Le bagam la cuptor pana se topeste cascavalul si le lasam sa se rumeneasca putin.