Bruschete multicolore

AutorGrigorescu Catalina Maria
DificultateÎncepător

Bucurie in farfurie! Pentru ca micul dejun e masa mea preferata incerc tot timpul combinatii noi, gustoase si ce-i drept care "sa dea bine in farfurie" 🙂

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 4 chifle
 5 rosii cherry
 ½ castravete
 3 ciuperci
 ½ ardei kapia
 1 ceapa verde
 1 ridichie
 100 gr branza tartinabila
 50 ml sos dulce acrisor
 50 gr masline verzi
 30 gr cascaval
 30 gr somon afumat
 2 felii de bacon

Mod de preparare:

1

Spalam foarte bine legumele si le taiem felii subtiri. Taiem chiflele pe din doua, le ungem cu sosul dulce acrisor si le bagam in cuptorul preincalzit la 180˚C pentru aproximativ 7-8 minute, pana cand se rumenesc.

2

In acelasi timp, punem in cuptor, langa feliile de paine si feliile de ciuperci, asta in cazul in care nu preferati sa mancati ciupercile in starea lor naturala.

3

Taiem somonul in fasii subtiri, la fel si bacon-ul. Dupa ce scoatem chiflele din cuptor, le lasam pentru 2-3 minute sa rasufle, dupa care le ungem cu branza tartinabila si apoi, dupa bunul plac combinam legumele impreuna cu bacon-ul si pestele si adaugam, dupa gust, condimentele preferate. 🙂 Usor, rapid, sanatos si delicios.

Ingrediente

 4 chifle
 5 rosii cherry
 ½ castravete
 3 ciuperci
 ½ ardei kapia
 1 ceapa verde
 1 ridichie
 100 gr branza tartinabila
 50 ml sos dulce acrisor
 50 gr masline verzi
 30 gr cascaval
 30 gr somon afumat
 2 felii de bacon

Indicații

1

Spalam foarte bine legumele si le taiem felii subtiri. Taiem chiflele pe din doua, le ungem cu sosul dulce acrisor si le bagam in cuptorul preincalzit la 180˚C pentru aproximativ 7-8 minute, pana cand se rumenesc.

2

In acelasi timp, punem in cuptor, langa feliile de paine si feliile de ciuperci, asta in cazul in care nu preferati sa mancati ciupercile in starea lor naturala.

3

Taiem somonul in fasii subtiri, la fel si bacon-ul. Dupa ce scoatem chiflele din cuptor, le lasam pentru 2-3 minute sa rasufle, dupa care le ungem cu branza tartinabila si apoi, dupa bunul plac combinam legumele impreuna cu bacon-ul si pestele si adaugam, dupa gust, condimentele preferate. 🙂 Usor, rapid, sanatos si delicios.

Bruschete multicolore