Bucurie in farfurie! Pentru ca micul dejun e masa mea preferata incerc tot timpul combinatii noi, gustoase si ce-i drept care "sa dea bine in farfurie" 🙂
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spalam foarte bine legumele si le taiem felii subtiri. Taiem chiflele pe din doua, le ungem cu sosul dulce acrisor si le bagam in cuptorul preincalzit la 180˚C pentru aproximativ 7-8 minute, pana cand se rumenesc.
In acelasi timp, punem in cuptor, langa feliile de paine si feliile de ciuperci, asta in cazul in care nu preferati sa mancati ciupercile in starea lor naturala.
Taiem somonul in fasii subtiri, la fel si bacon-ul. Dupa ce scoatem chiflele din cuptor, le lasam pentru 2-3 minute sa rasufle, dupa care le ungem cu branza tartinabila si apoi, dupa bunul plac combinam legumele impreuna cu bacon-ul si pestele si adaugam, dupa gust, condimentele preferate. 🙂 Usor, rapid, sanatos si delicios.
Ingrediente
Indicații
Spalam foarte bine legumele si le taiem felii subtiri. Taiem chiflele pe din doua, le ungem cu sosul dulce acrisor si le bagam in cuptorul preincalzit la 180˚C pentru aproximativ 7-8 minute, pana cand se rumenesc.
In acelasi timp, punem in cuptor, langa feliile de paine si feliile de ciuperci, asta in cazul in care nu preferati sa mancati ciupercile in starea lor naturala.
Taiem somonul in fasii subtiri, la fel si bacon-ul. Dupa ce scoatem chiflele din cuptor, le lasam pentru 2-3 minute sa rasufle, dupa care le ungem cu branza tartinabila si apoi, dupa bunul plac combinam legumele impreuna cu bacon-ul si pestele si adaugam, dupa gust, condimentele preferate. 🙂 Usor, rapid, sanatos si delicios.