fbpx

Bruschete

AutorAlinPriceputu
DificultateIntermediar

Bruschete cu hribi și mascarpone.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare40 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total55 mins

Ingrediente:

 400 g hribi
 200 g mascarpone
 150 g parmezan
 o legătură ceapă verde
 3 linguri ulei de măsline
 50 ml alexandrion 5* (opțional)
 2 baghete feliate

Mod de preparare:

1

Tăiem ceapa în rondele și o călim în uleiul de măsline. Când aceasta devine ușor translucidă adăugăm ciupercile feliate și le lăsăm pe foc până încep să se rumenească.

2

Când hribiile s-au rumenit suficient adăugăm Alexandrionul și lăsăm până când acesta se evaporă, după care oprim focul.

3

Tocăm ciupercile la cuțit sau folosim un blender pentru mărunțire. După ce s-au răcorit puțin adăugăm mascarpone, sare și piper după gust și amestecăm până la omogenizare.

4

Feliem baghetele și cu o lingură adăugăm compoziție pe fiecare felie peste care adăugăm parmezan ras.

5

Punem feliile în tava cuptorului și coacem timp de 15 minute la o temperatură de 200 grade celsius.

6

Poftă bună!

Ingrediente

 400 g hribi
 200 g mascarpone
 150 g parmezan
 o legătură ceapă verde
 3 linguri ulei de măsline
 50 ml alexandrion 5* (opțional)
 2 baghete feliate

Direcții

1

Tăiem ceapa în rondele și o călim în uleiul de măsline. Când aceasta devine ușor translucidă adăugăm ciupercile feliate și le lăsăm pe foc până încep să se rumenească.

2

Când hribiile s-au rumenit suficient adăugăm Alexandrionul și lăsăm până când acesta se evaporă, după care oprim focul.

3

Tocăm ciupercile la cuțit sau folosim un blender pentru mărunțire. După ce s-au răcorit puțin adăugăm mascarpone, sare și piper după gust și amestecăm până la omogenizare.

4

Feliem baghetele și cu o lingură adăugăm compoziție pe fiecare felie peste care adăugăm parmezan ras.

5

Punem feliile în tava cuptorului și coacem timp de 15 minute la o temperatură de 200 grade celsius.

6

Poftă bună!

Bruschete