Bruschette cu rosii

Autorbiancaajitaru
DificultateÎncepător

Perfecte pentru brunch-ul de duminica! Usor de preparat si delicioase. Cu greu te opresti din mancat😁.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 150 rosii cherry
 5 felii de bagheta
 1 capatana de usturoi
 sare
 piper
 oregano
 usturoi granulat
 2 ulei de masline
 busuioc si cimbru proaspat

Mod de preparare:

1

Incalzim cuptorul la 180 de grade. Spalam rosiile si le taiem in jumatati. Le amestecam cu 1 lingura de ulei de masline, sare si piper.
Le aranjam intr-o forma de ceramica, adaugam capatana de usturoi taiata si cateva crengute de cimbru.

2

Intr-un bol mic, amestecam 2 linguri de ulei de masline cu sare, piper, oregano si busuioc. Ungem apoi feliile de bagheta si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt .

3

Dam la cuptor painea pentru 10 minute iar roșiile pentru 15-18 minute. Cand timpul s-a scurs, adaugam roșiile peste feliile de bagheta, rupem cateva bilute de mozzarella si le punem deasupra. Dam bruschetele le cuptor pentru 5 minute.
Cand sunt gata, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc proaspat.

Ingrediente

 150 rosii cherry
 5 felii de bagheta
 1 capatana de usturoi
 sare
 piper
 oregano
 usturoi granulat
 2 ulei de masline
 busuioc si cimbru proaspat

Indicații

1

Incalzim cuptorul la 180 de grade. Spalam rosiile si le taiem in jumatati. Le amestecam cu 1 lingura de ulei de masline, sare si piper.
Le aranjam intr-o forma de ceramica, adaugam capatana de usturoi taiata si cateva crengute de cimbru.

2

Intr-un bol mic, amestecam 2 linguri de ulei de masline cu sare, piper, oregano si busuioc. Ungem apoi feliile de bagheta si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt .

3

Dam la cuptor painea pentru 10 minute iar roșiile pentru 15-18 minute. Cand timpul s-a scurs, adaugam roșiile peste feliile de bagheta, rupem cateva bilute de mozzarella si le punem deasupra. Dam bruschetele le cuptor pentru 5 minute.
Cand sunt gata, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc proaspat.

Bruschette cu rosii