O rețetă la îndemână pentru atunci când ne rămâne prăjitură în plus. Se poate face cu orice blat, nu doar de negrese.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie negresele în cubulețe mici.
Într-un bol mare, se adaugă toate ingredientele, înafară de negrese și ciocolată.
Peste compoziție, se adaugă cubulețele de negrese și ciocolata și se apasă ușor cu o lingură/paletă pentru a fi bine acoperite de compoziție.
se lasă deoparte pentru cel puțin 30 de minute.
După ce au trecut cele 30 de minute, compoziția se adaugă într-o tavă de 20x20 cm unsă cu unt și se bagă la cuptorul preîncălzit la 180 C pentru 35-40 de minute.
Nu vă faceți griji dacă încă pare moale în mijloc, asa trebuie să fie.
Ingrediente
Indicații
Se taie negresele în cubulețe mici.
Într-un bol mare, se adaugă toate ingredientele, înafară de negrese și ciocolată.
Peste compoziție, se adaugă cubulețele de negrese și ciocolata și se apasă ușor cu o lingură/paletă pentru a fi bine acoperite de compoziție.
se lasă deoparte pentru cel puțin 30 de minute.
După ce au trecut cele 30 de minute, compoziția se adaugă într-o tavă de 20x20 cm unsă cu unt și se bagă la cuptorul preîncălzit la 180 C pentru 35-40 de minute.
Nu vă faceți griji dacă încă pare moale în mijloc, asa trebuie să fie.