Budincă de negrese

Autordia.0102
DificultateÎncepător

O rețetă la îndemână pentru atunci când ne rămâne prăjitură în plus. Se poate face cu orice blat, nu doar de negrese.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

 6 Ouă (la temperatura camerei)
 40 gr zahăr brun
 2 extract de vanilie
 300 ml lapte
 142 ml smântână
 ½ tsp sare
 115 gr ciocolată cu lapte tocată
 1 tavă de negrese (rețeta în videoclipul de mai jos)

Mod de preparare:

1

Se taie negresele în cubulețe mici.

2

Într-un bol mare, se adaugă toate ingredientele, înafară de negrese și ciocolată.

3

Peste compoziție, se adaugă cubulețele de negrese și ciocolata și se apasă ușor cu o lingură/paletă pentru a fi bine acoperite de compoziție.
se lasă deoparte pentru cel puțin 30 de minute.

4

După ce au trecut cele 30 de minute, compoziția se adaugă într-o tavă de 20x20 cm unsă cu unt și se bagă la cuptorul preîncălzit la 180 C pentru 35-40 de minute.

Nu vă faceți griji dacă încă pare moale în mijloc, asa trebuie să fie.

Ingrediente

 6 Ouă (la temperatura camerei)
 40 gr zahăr brun
 2 extract de vanilie
 300 ml lapte
 142 ml smântână
 ½ tsp sare
 115 gr ciocolată cu lapte tocată
 1 tavă de negrese (rețeta în videoclipul de mai jos)

Indicații

1

Se taie negresele în cubulețe mici.

2

Într-un bol mare, se adaugă toate ingredientele, înafară de negrese și ciocolată.

3

Peste compoziție, se adaugă cubulețele de negrese și ciocolata și se apasă ușor cu o lingură/paletă pentru a fi bine acoperite de compoziție.
se lasă deoparte pentru cel puțin 30 de minute.

4

După ce au trecut cele 30 de minute, compoziția se adaugă într-o tavă de 20x20 cm unsă cu unt și se bagă la cuptorul preîncălzit la 180 C pentru 35-40 de minute.

Nu vă faceți griji dacă încă pare moale în mijloc, asa trebuie să fie.

Budincă de negrese