Astăzi vă împărtășesc rețeta mea preferată pentru mic dejun: budincă de chia și iaurt. Se pregătește rapid, este delicioasă, hrănitoare și poate fi consumată în multe combinații. Vă explic totul, mai jos.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Torni semințele într-un bol, iar deasupra lor adaugi apă cât să le acopere. Amesteci energic, compoziția începe să se omogenizeze. Pe măsură ce se absoarbe apa, mai adaugi. O lași 2-3 minute să se mai umfle.
Acum că semințele s-au îngrășat, putem trece la următorul pas: turnăm pe deasupra iaurtul, apoi “îndulcitorul.
De asemena, poți adăuga budincii niște fructe, musli, nuci sau ce-ți mai trece prin cap.
Pentru aspectul vizual, prefer să așez ingredientele pe straturi, însă nu e obligatoriu. Oricum la momentul servirii ajung toate amestecate împreună .
Ingrediente
Indicații
Torni semințele într-un bol, iar deasupra lor adaugi apă cât să le acopere. Amesteci energic, compoziția începe să se omogenizeze. Pe măsură ce se absoarbe apa, mai adaugi. O lași 2-3 minute să se mai umfle.
Acum că semințele s-au îngrășat, putem trece la următorul pas: turnăm pe deasupra iaurtul, apoi “îndulcitorul.
De asemena, poți adăuga budincii niște fructe, musli, nuci sau ce-ți mai trece prin cap.
Pentru aspectul vizual, prefer să așez ingredientele pe straturi, însă nu e obligatoriu. Oricum la momentul servirii ajung toate amestecate împreună .