Savureaza din plin aceasta budinca de cozonac cu un glob de inghetata de vanilie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie cozonacul in cubulete.
Se curata marul de coaja si se taie in cubulete mici, mici.
Intr-un bol se amesteca cu un tel celelalte ingrediente.
Peste amestecul de mai sus se adauga cozonacul si marul. Se amesteca cu o lingura cu grija!
Se unge tava/vasul de yena cu unt iar pe fund se aseaza felii taiate subtiri de unt.
Se toarna toata compozitia in vas, iar deasupra se mai pun cateva felii taiate subtiri de unt.
Optional se orneaza cu nuci.
Se baga budinca 40 minute in cultorul preincalzit la 180˚C.
Se serveste calda cu un glob de inghetata de vanilie.
Ingrediente
Indicații
Se taie cozonacul in cubulete.
Se curata marul de coaja si se taie in cubulete mici, mici.
Intr-un bol se amesteca cu un tel celelalte ingrediente.
Peste amestecul de mai sus se adauga cozonacul si marul. Se amesteca cu o lingura cu grija!
Se unge tava/vasul de yena cu unt iar pe fund se aseaza felii taiate subtiri de unt.
Se toarna toata compozitia in vas, iar deasupra se mai pun cateva felii taiate subtiri de unt.
Optional se orneaza cu nuci.
Se baga budinca 40 minute in cultorul preincalzit la 180˚C.
Se serveste calda cu un glob de inghetata de vanilie.