Budinca de dovlecei cu branza
Ingrediente:
Mod de preparare:
Dovleceii se dau prin răzătoarea mare și se pun la scurs într o sita.
Separat se bat ouăle, iar brânza telemea se da prin răzătoare. Se amesteca apoi brânză dulce, brânza sărată, dovleceii scurși, pudra de usturoi, faina, pana la omogenizare.
Se pune piperul și sarea, în funcție de cât de sărată este telemeaua. Compoziția se pune în tava sau într un vas termorezistent.
Deasupra se ornează cu felii de dovlecel tăiate subtire și parmezan ras.
Se pune la cuptorul încins la 170 de grade celsius 30-35 de minute sau pana se rumenește. Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Dovleceii se dau prin răzătoarea mare și se pun la scurs într o sita.
Separat se bat ouăle, iar brânza telemea se da prin răzătoare. Se amesteca apoi brânză dulce, brânza sărată, dovleceii scurși, pudra de usturoi, faina, pana la omogenizare.
Se pune piperul și sarea, în funcție de cât de sărată este telemeaua. Compoziția se pune în tava sau într un vas termorezistent.
Deasupra se ornează cu felii de dovlecel tăiate subtire și parmezan ras.
Se pune la cuptorul încins la 170 de grade celsius 30-35 de minute sau pana se rumenește. Pofta buna!