Reteta are un aport minim de zahar si nu contine grasimi adaugate. Seamana cu orezul cu lapte, dar este mult mai gustoasa si are mai putine calorii.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o cratita punem orezul la fiert pentru 15 minute sau pana cand se absoabe toata apa.
In acest timp curatam marul si il taiem in bucatele mici.
In momentul in care orezul a absorbit toata apa adaugam marul si lasam pe foc pentru cateva minute, cat sa se inmoaie marul.
Adaugam scortisoara si amestecam foarte bine.
Punem orezul intr-un bol, il lasam cateva minute la racit si apoi adaugam mierea.
Ingrediente
Indicații
Intr-o cratita punem orezul la fiert pentru 15 minute sau pana cand se absoabe toata apa.
In acest timp curatam marul si il taiem in bucatele mici.
In momentul in care orezul a absorbit toata apa adaugam marul si lasam pe foc pentru cateva minute, cat sa se inmoaie marul.
Adaugam scortisoara si amestecam foarte bine.
Punem orezul intr-un bol, il lasam cateva minute la racit si apoi adaugam mierea.