fbpx

Budinca de orez cu mar si scortisoara

AutorLili
DificultateÎncepător

Reteta are un aport minim de zahar si nu contine grasimi adaugate. Seamana cu orezul cu lapte, dar este mult mai gustoasa si are mai putine calorii.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire25 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 30 g orez basmati
 100 ml apa
 1 mar
 ½ linguriță(e) scortisoara ceylon
 ½ linguriță(e) miere

Mod de preparare:

1

Intr-o cratita punem orezul la fiert pentru 15 minute sau pana cand se absoabe toata apa.

2

In acest timp curatam marul si il taiem in bucatele mici.

3

In momentul in care orezul a absorbit toata apa adaugam marul si lasam pe foc pentru cateva minute, cat sa se inmoaie marul.

4

Adaugam scortisoara si amestecam foarte bine.

5

Punem orezul intr-un bol, il lasam cateva minute la racit si apoi adaugam mierea.

Ingrediente

 30 g orez basmati
 100 ml apa
 1 mar
 ½ linguriță(e) scortisoara ceylon
 ½ linguriță(e) miere

Direcții

1

Intr-o cratita punem orezul la fiert pentru 15 minute sau pana cand se absoabe toata apa.

2

In acest timp curatam marul si il taiem in bucatele mici.

3

In momentul in care orezul a absorbit toata apa adaugam marul si lasam pe foc pentru cateva minute, cat sa se inmoaie marul.

4

Adaugam scortisoara si amestecam foarte bine.

5

Punem orezul intr-un bol, il lasam cateva minute la racit si apoi adaugam mierea.

Budinca de orez cu mar si scortisoara