Astăzi vă indulcesc cu o budincă de paste cu brânză dulce, merișoare și struguri, parfumată cu aer melancolic de copilărie și dor de bunici. Mmm...e învelită într-o pătură de migdale delicioase și-am ascuns prin ea boabe de struguri aromate! Să aveți poftă!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pune merișoarele „la îmbătat”, în lichior Amaretto, pentru aproximativ jumătate de oră.
Cu ajutorul unei mixer, amestecă bine 3 gălbenușe cu mierea, brânza dulce și zahărul vanilat. Parfumează cu coajă de lămâie rasă 🍋 și adaugă merișoarele cu amaretto.
Fierbe, în apă, tagliatellele de grâu așa cum e menționat pe ambalaj și apoi lasă-le să se odihnească puțin în strecurătoare.
Bate albușurile până devin pufoase și incorporează-le treptat în crema de brânză, iar apoi adaugă și tagliatelle!
Golește, într-o tavă cu hârtie de copt, jumătate din pastele cu brânză, presară boabe de struguri 🍇 și apoi adaugă cealaltă jumătate de paste cu brânză. Decorează cu migdale măcinate și dă budinca la cuptor până prinde o crustă aurie.😁 Servește cu poftă și zboară cu gândul spre copilărie!
Ingrediente
Indicații
Pune merișoarele „la îmbătat”, în lichior Amaretto, pentru aproximativ jumătate de oră.
Cu ajutorul unei mixer, amestecă bine 3 gălbenușe cu mierea, brânza dulce și zahărul vanilat. Parfumează cu coajă de lămâie rasă 🍋 și adaugă merișoarele cu amaretto.
Fierbe, în apă, tagliatellele de grâu așa cum e menționat pe ambalaj și apoi lasă-le să se odihnească puțin în strecurătoare.
Bate albușurile până devin pufoase și incorporează-le treptat în crema de brânză, iar apoi adaugă și tagliatelle!
Golește, într-o tavă cu hârtie de copt, jumătate din pastele cu brânză, presară boabe de struguri 🍇 și apoi adaugă cealaltă jumătate de paste cu brânză. Decorează cu migdale măcinate și dă budinca la cuptor până prinde o crustă aurie.😁 Servește cu poftă și zboară cu gândul spre copilărie!