Budincă de pită

AutorDacu
DificultateIntermediar

. Puteţi s-o faceţi şi cu resturi de la cozonac, îi bună tare, mai ales când îi caldă.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 4 Feli de pâine
 3 Oua
 50 gr Ciocolata neagra
 50 gr zahar
 1 tsp coaja de portocale
 150 ml lapte

Mod de preparare:

1

Tăieţi pâinea cubuleţe, eu am ales pâine din făină integrală, dar merge cu orice fel de pâine, inclusiv cozonac. Bateţi ouăle bine, adăugaţi zahărul, coja de portocale, apoi laptele. Tăieţi ciocolată în bucăţi mici şi puneţi-o peste pâine apoi turnaţi ouăle deasupra. Lăsaţi 20 de minute să se înmoaie pâinea, presăraţi migdale feliate deasupra şi apoi puneţi-o în cuptor la 180 de grade timp de jumătate de ceas.

Serviţi cu frişcă nebătută.

Ingrediente

 4 Feli de pâine
 3 Oua
 50 gr Ciocolata neagra
 50 gr zahar
 1 tsp coaja de portocale
 150 ml lapte

Indicații

1

Tăieţi pâinea cubuleţe, eu am ales pâine din făină integrală, dar merge cu orice fel de pâine, inclusiv cozonac. Bateţi ouăle bine, adăugaţi zahărul, coja de portocale, apoi laptele. Tăieţi ciocolată în bucăţi mici şi puneţi-o peste pâine apoi turnaţi ouăle deasupra. Lăsaţi 20 de minute să se înmoaie pâinea, presăraţi migdale feliate deasupra şi apoi puneţi-o în cuptor la 180 de grade timp de jumătate de ceas.

Serviţi cu frişcă nebătută.

Note

Budincă de pită