. Puteţi s-o faceţi şi cu resturi de la cozonac, îi bună tare, mai ales când îi caldă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Tăieţi pâinea cubuleţe, eu am ales pâine din făină integrală, dar merge cu orice fel de pâine, inclusiv cozonac. Bateţi ouăle bine, adăugaţi zahărul, coja de portocale, apoi laptele. Tăieţi ciocolată în bucăţi mici şi puneţi-o peste pâine apoi turnaţi ouăle deasupra. Lăsaţi 20 de minute să se înmoaie pâinea, presăraţi migdale feliate deasupra şi apoi puneţi-o în cuptor la 180 de grade timp de jumătate de ceas.
Serviţi cu frişcă nebătută.
Ingrediente
Indicații
Tăieţi pâinea cubuleţe, eu am ales pâine din făină integrală, dar merge cu orice fel de pâine, inclusiv cozonac. Bateţi ouăle bine, adăugaţi zahărul, coja de portocale, apoi laptele. Tăieţi ciocolată în bucăţi mici şi puneţi-o peste pâine apoi turnaţi ouăle deasupra. Lăsaţi 20 de minute să se înmoaie pâinea, presăraţi migdale feliate deasupra şi apoi puneţi-o în cuptor la 180 de grade timp de jumătate de ceas.
Serviţi cu frişcă nebătută.