fbpx

Budincă sărată cu iaurt grecesc și verdeață

AutorAndra
DificultateÎncepător

Când ai câteva alimente care își dau ultima suflare și nu știi ce să faci cu ele, improvizezi și faci o tartă sărată la cuptor. Merge foarte bine cu orice ingrediente aveți/preferați și este ideala pentru micul dejun sau prânz.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 5 ouă
 200 g iaurt grecesc
 3 cepe verzi
 câteva frunze de spanac
 120 g telemea de vacă
 20 g parmezan
 sare
 piper
 unt

Mod de preparare:

1

Într-un bol se adaugă ouăle, iaurtul, sarea, piperul și se amestecă. Pe urmă se adaugă ceapa verde, frunzele de spanac tăiate mai mărunt și telemeaua de vacă.

2

Compoziția se adaugă într-o tavă unsă cu unt și se pune in cuptor pentru 20 de minute la 180°C.

3

Cu 5 minute înainte să fie gata, se adaugă parmezanul ras peste budincă. Merge de minune cu câteva legume proaspete și pâine proaspătă.

Ingrediente

 5 ouă
 200 g iaurt grecesc
 3 cepe verzi
 câteva frunze de spanac
 120 g telemea de vacă
 20 g parmezan
 sare
 piper
 unt

Direcții

1

Într-un bol se adaugă ouăle, iaurtul, sarea, piperul și se amestecă. Pe urmă se adaugă ceapa verde, frunzele de spanac tăiate mai mărunt și telemeaua de vacă.

2

Compoziția se adaugă într-o tavă unsă cu unt și se pune in cuptor pentru 20 de minute la 180°C.

3

Cu 5 minute înainte să fie gata, se adaugă parmezanul ras peste budincă. Merge de minune cu câteva legume proaspete și pâine proaspătă.

Budincă sărată cu iaurt grecesc și verdeață