Când ai câteva alimente care își dau ultima suflare și nu știi ce să faci cu ele, improvizezi și faci o tartă sărată la cuptor. Merge foarte bine cu orice ingrediente aveți/preferați și este ideala pentru micul dejun sau prânz.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un bol se adaugă ouăle, iaurtul, sarea, piperul și se amestecă. Pe urmă se adaugă ceapa verde, frunzele de spanac tăiate mai mărunt și telemeaua de vacă.
Compoziția se adaugă într-o tavă unsă cu unt și se pune in cuptor pentru 20 de minute la 180°C.
Cu 5 minute înainte să fie gata, se adaugă parmezanul ras peste budincă. Merge de minune cu câteva legume proaspete și pâine proaspătă.
Ingrediente
Indicații
Într-un bol se adaugă ouăle, iaurtul, sarea, piperul și se amestecă. Pe urmă se adaugă ceapa verde, frunzele de spanac tăiate mai mărunt și telemeaua de vacă.
Compoziția se adaugă într-o tavă unsă cu unt și se pune in cuptor pentru 20 de minute la 180°C.
Cu 5 minute înainte să fie gata, se adaugă parmezanul ras peste budincă. Merge de minune cu câteva legume proaspete și pâine proaspătă.