Budincă sărată cu iaurt grecesc și verdeață

AutorAndra
DificultateÎncepător

Când ai câteva alimente care își dau ultima suflare și nu știi ce să faci cu ele, improvizezi și faci o tartă sărată la cuptor. Merge foarte bine cu orice ingrediente aveți/preferați și este ideala pentru micul dejun sau prânz.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 5 ouă
 200 gr iaurt grecesc
 3 cepe verzi
 câteva frunze de spanac
 120 gr telemea de vacă
 20 gr parmezan
 sare
 piper
 unt

Mod de preparare:

1

Într-un bol se adaugă ouăle, iaurtul, sarea, piperul și se amestecă. Pe urmă se adaugă ceapa verde, frunzele de spanac tăiate mai mărunt și telemeaua de vacă.

2

Compoziția se adaugă într-o tavă unsă cu unt și se pune in cuptor pentru 20 de minute la 180°C.

3

Cu 5 minute înainte să fie gata, se adaugă parmezanul ras peste budincă. Merge de minune cu câteva legume proaspete și pâine proaspătă.

Ingrediente

 5 ouă
 200 gr iaurt grecesc
 3 cepe verzi
 câteva frunze de spanac
 120 gr telemea de vacă
 20 gr parmezan
 sare
 piper
 unt

Indicații

1

Într-un bol se adaugă ouăle, iaurtul, sarea, piperul și se amestecă. Pe urmă se adaugă ceapa verde, frunzele de spanac tăiate mai mărunt și telemeaua de vacă.

2

Compoziția se adaugă într-o tavă unsă cu unt și se pune in cuptor pentru 20 de minute la 180°C.

3

Cu 5 minute înainte să fie gata, se adaugă parmezanul ras peste budincă. Merge de minune cu câteva legume proaspete și pâine proaspătă.

Budincă sărată cu iaurt grecesc și verdeață