Bulete de cascaval clasice

AutorEatWithME
DificultateÎncepător

Foarte gustoase si bune pentru a fi servite ca gustare.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 300 gr cascaval
 120 gr faina alba de grau
 2 oua
 100 gr susan, seminte de in, pesmet - pentru tavalit

Mod de preparare:

1

Se da cascavalul pe razatoarea mica. E de preferat sa alegem un cascaval mai tare pentru ca buletele sa nu se aplatizeze.

2

Amestecam cascavalul ras cu faina alba, apoi adaugam cele 2 oua si framantam pana obtinem o compozitie omogena si lipicioasa.

3

Umezim mainile cu apa si formam bilute din alutul format pe care le tavalim prin ce seminte avem.

4

Preincalzim cuptorul la 220 de grade Celsius, punem buletele pe hartia de copt intr-o tava si le coacem pentru 17-20 minute sau pana ce incep sa se rumeneasca usor.

5

Sunt foarte bune mai ales calde, dar si reci.

Ingrediente

 300 gr cascaval
 120 gr faina alba de grau
 2 oua
 100 gr susan, seminte de in, pesmet - pentru tavalit

Indicații

1

Se da cascavalul pe razatoarea mica. E de preferat sa alegem un cascaval mai tare pentru ca buletele sa nu se aplatizeze.

2

Amestecam cascavalul ras cu faina alba, apoi adaugam cele 2 oua si framantam pana obtinem o compozitie omogena si lipicioasa.

3

Umezim mainile cu apa si formam bilute din alutul format pe care le tavalim prin ce seminte avem.

4

Preincalzim cuptorul la 220 de grade Celsius, punem buletele pe hartia de copt intr-o tava si le coacem pentru 17-20 minute sau pana ce incep sa se rumeneasca usor.

5

Sunt foarte bune mai ales calde, dar si reci.

Note

Bulete de cascaval clasice