Ce puteti face cu resturile de branza ramase? Bulete delicioase de cascaval! Foarte delicioase si chiar adorate de copilasi. Reteta este foarte usoara.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cascavalul se da pe razatoare si se amesteca cu 1 ou. Se adauga faina si patrunjelul tocat marunt.
Se amesteca bine pana incorporam ingredientele. Se formeaza apoi bilute . Bilutele se trec prin oul batut cu sare si piper, apoi, prin pesmentul amestecat cu usturoiul granulat (cand dati bilutele de cascaval prin ou si pesmet le puneti direct la prajit).
Buletele de cascaval se prajesc in baie de ulei pana se rumenesc usor. Se scot cu grija intr-o sita sau intr-un vas cu cateva servetele de bucatarie pentru a scapa de excesul de ulei.
Ingrediente
Indicații
Cascavalul se da pe razatoare si se amesteca cu 1 ou. Se adauga faina si patrunjelul tocat marunt.
Se amesteca bine pana incorporam ingredientele. Se formeaza apoi bilute . Bilutele se trec prin oul batut cu sare si piper, apoi, prin pesmentul amestecat cu usturoiul granulat (cand dati bilutele de cascaval prin ou si pesmet le puneti direct la prajit).
Buletele de cascaval se prajesc in baie de ulei pana se rumenesc usor. Se scot cu grija intr-o sita sau intr-un vas cu cateva servetele de bucatarie pentru a scapa de excesul de ulei.