Bulete de cascaval

Autorbiancaajitaru
DificultateÎncepător

Ce puteti face cu resturile de branza ramase? Bulete delicioase de cascaval! Foarte delicioase si chiar adorate de copilasi. Reteta este foarte usoara.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 350 gr Cascaval
 50 gr Faina
 20 gr Patrunjel
 2 Oua
 100 gr Pesmet
 Sare, piper
 usturoi granulat

Mod de preparare:

1

Cascavalul se da pe razatoare si se amesteca cu 1 ou. Se adauga faina si patrunjelul tocat marunt.
Se amesteca bine pana incorporam ingredientele. Se formeaza apoi bilute . Bilutele se trec prin oul batut cu sare si piper, apoi, prin pesmentul amestecat cu usturoiul granulat (cand dati bilutele de cascaval prin ou si pesmet le puneti direct la prajit).

2

Buletele de cascaval se prajesc in baie de ulei pana se rumenesc usor. Se scot cu grija intr-o sita sau intr-un vas cu cateva servetele de bucatarie pentru a scapa de excesul de ulei.

Ingrediente

 350 gr Cascaval
 50 gr Faina
 20 gr Patrunjel
 2 Oua
 100 gr Pesmet
 Sare, piper
 usturoi granulat

Indicații

1

Cascavalul se da pe razatoare si se amesteca cu 1 ou. Se adauga faina si patrunjelul tocat marunt.
Se amesteca bine pana incorporam ingredientele. Se formeaza apoi bilute . Bilutele se trec prin oul batut cu sare si piper, apoi, prin pesmentul amestecat cu usturoiul granulat (cand dati bilutele de cascaval prin ou si pesmet le puneti direct la prajit).

2

Buletele de cascaval se prajesc in baie de ulei pana se rumenesc usor. Se scot cu grija intr-o sita sau intr-un vas cu cateva servetele de bucatarie pentru a scapa de excesul de ulei.

Bulete de cascaval