Incredibil de delicioase
Ingrediente:
Mod de preparare:
Carnea de pui o tocam marunt prin masina de tocat carne. Se amesteca parmezanul, carnea, oul, pesmetul, oregano, un praf de sare, 2 linguri de ulei de masline. Cu mana se fac aproximativ 20 de bulete. Fie le pastram rotunde, fie le aplatizam. Le trecem prin faina usor, scuturand excesul.
Daca le dorim prajite, incingem uleiul si le prajim cam 6/8 minute.
Varianta din poza este facuta la cuptor. Ungem hartia de copt cu ulei de masline. Punem buletele in tava si le stropim cu ulei de masline. Le bagam la cuptor 10 minute la 200 de grade. Apoi le intoarcem si le stropim din nou cu ulei de masline. Le mai bagam inca 10' la 200 de grade.
Punem intr-o craticioara o conserva de rosii de 400gr. Adaugam jumatate de lingurita de sare, o lingurita de zahar, jumatate de lingurita piper alb, jumatate lingurita de oregano. Lasam la foc mic sa scada, cam 10 minute. Amestecam din cand in cand. La final blenduim.
Ingrediente
Indicații
Carnea de pui o tocam marunt prin masina de tocat carne. Se amesteca parmezanul, carnea, oul, pesmetul, oregano, un praf de sare, 2 linguri de ulei de masline. Cu mana se fac aproximativ 20 de bulete. Fie le pastram rotunde, fie le aplatizam. Le trecem prin faina usor, scuturand excesul.
Daca le dorim prajite, incingem uleiul si le prajim cam 6/8 minute.
Varianta din poza este facuta la cuptor. Ungem hartia de copt cu ulei de masline. Punem buletele in tava si le stropim cu ulei de masline. Le bagam la cuptor 10 minute la 200 de grade. Apoi le intoarcem si le stropim din nou cu ulei de masline. Le mai bagam inca 10' la 200 de grade.
Punem intr-o craticioara o conserva de rosii de 400gr. Adaugam jumatate de lingurita de sare, o lingurita de zahar, jumatate de lingurita piper alb, jumatate lingurita de oregano. Lasam la foc mic sa scada, cam 10 minute. Amestecam din cand in cand. La final blenduim.