Budinca de dovleac este un desert de " TOAMNĂ " ...
Ingrediente:
1 dovleac potrivit
200 ml smântână dulce pentru frișcă
scorțișoară măcinată
praf de ghimbir
2 tbsp miere de albine
Mod de preparare:
1
Se coace dovleacul în cuptor, după care se scoate miezul, se mixează și se lasă la răcit.
2
Se adaugă mierea, scorțișoară și ghimbir după gust și se amestecă cu smântâna.
3
Se bate compoziția cu mixerul până devine spumoasă.
4
Se repartizează în pahare sau forme și se pun la rece pentru a se întări.
Ingrediente
1 dovleac potrivit
200 ml smântână dulce pentru frișcă
scorțișoară măcinată
praf de ghimbir
2 tbsp miere de albine
Indicații
1
Se coace dovleacul în cuptor, după care se scoate miezul, se mixează și se lasă la răcit.
2
Se adaugă mierea, scorțișoară și ghimbir după gust și se amestecă cu smântâna.
3
Se bate compoziția cu mixerul până devine spumoasă.
4
Se repartizează în pahare sau forme și se pun la rece pentru a se întări.