fbpx

Burgeri crispy de casa

Autorralucaiscooking
DificultateIntermediar

Te-ai plictisit stand in casa in aceasta perioada si ai chef sa comanzi ceva bun de mancare? Te gandesti la niste burgeri gustosi? Prin aceasta reteta, m-am gandit sa iti ofer alta alternativa decat cea de a da comanda, asa ca am pregatit pentru tine niste burgeri facuti in casa 🙂 Garantez ca gustul acestor burgeri nu difera nici macar putin de gustul burgerilor pe care ii mancam in orice restaurant sau fast-food, deci e timpul sa incerci si tu reteta!

ShareSalvează
Produce2 PorțiiTimp de Preparare30 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total1 oră

Ingrediente:

Pentru bucatile de crispy vei avea nevoie de:
 120 g piept de pui
 2 oua
 fulgi de porumb
 faina integrala
Pentru burgeri:
 bucatile de crispy preparate anterior
 chifle cu susan
 branza topita
 rosii
 ceapa rosie
 salata verde
 castraveti murati
 ketchup

Mod de preparare:

Pentru prepararea bucatilor de crispy
1

Pregatim ingredientele necesare.
Taiem pieptul de pui in bucati egale, zdrobim fulgii de porumb si batem cele 2 oua.

2

Luam fiecare bucata de piept de pui in parte si o dam prima data prin faina, apoi prin ou si in final prin fulgii de porumb

3

Dupa ce am pregatit toate bucatile de pui, le asezam intr-o tava, pe o foaie de copt cu putin ulei.

4

Preincalzim cuptorul si punem bucatile de pui la 200 de grade (pentru cuptorul cu ventilatie), timp de 15-20 de minute, pana se rumenesc. Acesta este rezultatul!

Pentru burgeri:
5

Pregatim ingredientele.

6

Taiem ceapa, rosiile si castravetii murati in felii subtiri.

7

Taiem chifla in doua, o incalzim putin fie la cuptor, fie la un toaster si incepem sa adaugam ingreditele in ce ordine dorim.
Pofta buna!

Ingrediente

Pentru bucatile de crispy vei avea nevoie de:
 120 g piept de pui
 2 oua
 fulgi de porumb
 faina integrala
Pentru burgeri:
 bucatile de crispy preparate anterior
 chifle cu susan
 branza topita
 rosii
 ceapa rosie
 salata verde
 castraveti murati
 ketchup

Direcții

Pentru prepararea bucatilor de crispy
1

Pregatim ingredientele necesare.
Taiem pieptul de pui in bucati egale, zdrobim fulgii de porumb si batem cele 2 oua.

2

Luam fiecare bucata de piept de pui in parte si o dam prima data prin faina, apoi prin ou si in final prin fulgii de porumb

3

Dupa ce am pregatit toate bucatile de pui, le asezam intr-o tava, pe o foaie de copt cu putin ulei.

4

Preincalzim cuptorul si punem bucatile de pui la 200 de grade (pentru cuptorul cu ventilatie), timp de 15-20 de minute, pana se rumenesc. Acesta este rezultatul!

Pentru burgeri:
5

Pregatim ingredientele.

6

Taiem ceapa, rosiile si castravetii murati in felii subtiri.

7

Taiem chifla in doua, o incalzim putin fie la cuptor, fie la un toaster si incepem sa adaugam ingreditele in ce ordine dorim.
Pofta buna!

Burgeri crispy de casa