Va prezint o reteta delicioasa de burger care insotit de o garnitura de cartofi cu parmezan poate fi o masa delicioasa, chiar si pentru cei mai mofturosi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o oala se pun apa, laptele si untul si se lasa pe foc pana cand untul s-a topit. Nu lasam amestecul sa fiarba.
Drojdia se amesteca cu zaharul si se toarna peste faina. Se adauga si lichidul usor racit si se amesteca pana cand obtinem un aluat usor, care nu se lipeste.
Se formeaza chiflele si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se lasa la dospit 20-30 de minute. Dupa ce timpul a trecut, se ung chiflele cu oul batut si se presara semintele de susan. Se introduc la cuptor pentru 15-20 de minute.
Cartofii se curata de coaja, se spala, se amesteca cu uleiul, usturoiul granulat si sarea si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa la cuptor circa 25-30 de minute. Dupa ce cartofii s-au copt, amestecati-i cu parmezanul si patrunjelul taiat marunt. Daca aveti un airfryer, ii puteti praji asa urmand exact acesti pasi.
Branza halloumi se pune pe grill-ul incins si se lasa in jur de 3-5 minute. Dupa ce halloumi e gata, punem pe grill bacon-ul si felia de vanata. Pentru asamblare se taie chifla in 2, ambele bugati se ung cu ketchup, se aseaza frunzele de salata, feliile de rosii,branza, felia de vanata, baconul si ceallata jumatate de chifla. Se serveste alaturi de cartofi.
Ingrediente
Indicații
Intr-o oala se pun apa, laptele si untul si se lasa pe foc pana cand untul s-a topit. Nu lasam amestecul sa fiarba.
Drojdia se amesteca cu zaharul si se toarna peste faina. Se adauga si lichidul usor racit si se amesteca pana cand obtinem un aluat usor, care nu se lipeste.
Se formeaza chiflele si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se lasa la dospit 20-30 de minute. Dupa ce timpul a trecut, se ung chiflele cu oul batut si se presara semintele de susan. Se introduc la cuptor pentru 15-20 de minute.
Cartofii se curata de coaja, se spala, se amesteca cu uleiul, usturoiul granulat si sarea si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa la cuptor circa 25-30 de minute. Dupa ce cartofii s-au copt, amestecati-i cu parmezanul si patrunjelul taiat marunt. Daca aveti un airfryer, ii puteti praji asa urmand exact acesti pasi.
Branza halloumi se pune pe grill-ul incins si se lasa in jur de 3-5 minute. Dupa ce halloumi e gata, punem pe grill bacon-ul si felia de vanata. Pentru asamblare se taie chifla in 2, ambele bugati se ung cu ketchup, se aseaza frunzele de salata, feliile de rosii,branza, felia de vanata, baconul si ceallata jumatate de chifla. Se serveste alaturi de cartofi.