Burgeri tradiționali

AutorDia și Bucătăria🍴
DificultateIntermediar

Burgeri tradiționali cu carne de vită, baby spanac, salată rucola, ceapă rosie, castraveți murați, roșii cherry și cartofi prăjiți. Un răsfăț gustos.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 300 gr cartofi prăjiți
 800 gr carne tocată
 1 ceapă roșie
 4 roșii cherry
 1 oz mână baby spanac
 1 mână Salată Rucola
 2 castraveți murați
 4 chifle pentru burger

Mod de preparare:

1

Punem carnea tocată de vită într-un bol. Tocăm o ceapă roșie și o amestecăm cu carnea.

2

Formăm burgerii de vită, aproximativ același diametru ca și chiflele pe care le aveti.

3

Prăjim cartofii în ulei de floarea soarelui.

4

Când punem a doua tranșă de cartofi la prăjit, punem si carnea de vită pe grill.

5

Prăjim carnea de vită câte 3 minute pe fiecare parte.

6

Scoatem burgerii pe o farfurie și îi acoperime pe fiecare cu cate o felie de cașcaval.

7

Tăiem chiflele la mijloc, punem salata la baza, apoi inele de ceapă, apoi rosiile, carnea si cașcavalul iar la final castraveții.

8

Puteți aranja burgerul dupa bunul vostru plac, in ce ordine doriti.

Ingrediente

 300 gr cartofi prăjiți
 800 gr carne tocată
 1 ceapă roșie
 4 roșii cherry
 1 oz mână baby spanac
 1 mână Salată Rucola
 2 castraveți murați
 4 chifle pentru burger

Indicații

1

Punem carnea tocată de vită într-un bol. Tocăm o ceapă roșie și o amestecăm cu carnea.

2

Formăm burgerii de vită, aproximativ același diametru ca și chiflele pe care le aveti.

3

Prăjim cartofii în ulei de floarea soarelui.

4

Când punem a doua tranșă de cartofi la prăjit, punem si carnea de vită pe grill.

5

Prăjim carnea de vită câte 3 minute pe fiecare parte.

6

Scoatem burgerii pe o farfurie și îi acoperime pe fiecare cu cate o felie de cașcaval.

7

Tăiem chiflele la mijloc, punem salata la baza, apoi inele de ceapă, apoi rosiile, carnea si cașcavalul iar la final castraveții.

8

Puteți aranja burgerul dupa bunul vostru plac, in ce ordine doriti.

Burgeri tradiționali