Burgeri vegani

Autorandreea_is_cooking
DificultateÎncepător

Reteta de burgeri sanatosi

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 250 gr fasole rosie
 100 gr ciuperci champignon
 1 ceapa medie
 3 catei usturoi
 1 legatura patrunjel
 5 faina
 2 pasta de tomate
 boia iute si dulce
 sare
 piper

Mod de preparare:

1

Fasolea rosie din conserva se spala sub jet de apa pana nu mai lasa spuma. Ciupercile, ceapa, usturoiul si patrunjelul se curata, se spala si se toaca grosier.

2

Se adauga legumele in blender, impreuna cu pasta de tomate si faina. Se adauga condiemente dupa gust (sare, piper, boia, oregano, chilli, rozmarin). Se mixeaza pana se formeaza o pasta modelabila. In functie de tipul de conserva, consistenta poate fi mai lichida (se mai adauga faina) sau mai solida (se mai adauga apa pana se poate modela).

3

Se coc pe o hartie de copt in cuptorul preincalzit (treapta medie la cuptoarele cu gaz) sau se prajesc intr-o tigaie antiaderenta unsa cu o picatura de ulei. Se intorc pe cealalta parte la jumatatea timpului.

Se servesc cu frunze de salata, castraveti murati, ceapa, cascaval, ketchup, guacamole.

Ingrediente

 250 gr fasole rosie
 100 gr ciuperci champignon
 1 ceapa medie
 3 catei usturoi
 1 legatura patrunjel
 5 faina
 2 pasta de tomate
 boia iute si dulce
 sare
 piper

Indicații

1

Fasolea rosie din conserva se spala sub jet de apa pana nu mai lasa spuma. Ciupercile, ceapa, usturoiul si patrunjelul se curata, se spala si se toaca grosier.

2

Se adauga legumele in blender, impreuna cu pasta de tomate si faina. Se adauga condiemente dupa gust (sare, piper, boia, oregano, chilli, rozmarin). Se mixeaza pana se formeaza o pasta modelabila. In functie de tipul de conserva, consistenta poate fi mai lichida (se mai adauga faina) sau mai solida (se mai adauga apa pana se poate modela).

3

Se coc pe o hartie de copt in cuptorul preincalzit (treapta medie la cuptoarele cu gaz) sau se prajesc intr-o tigaie antiaderenta unsa cu o picatura de ulei. Se intorc pe cealalta parte la jumatatea timpului.

Se servesc cu frunze de salata, castraveti murati, ceapa, cascaval, ketchup, guacamole.

Burgeri vegani