Cannelloni cu urda si sos de unt si miere

AutorMimmi26
DificultateÎncepător

Combinatia de branza dulce si acest sos de miere si unt este divina.
O reteta potrivita pentru o cina dulce.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total45 minute

Ingrediente:

 ½ baton cannelloni
 500 gr urda
 2 oua
 100 gr unt
 200 ml smantana lichida pentru gatit
 3 miere
 1 tbsp coaja rasa de portocala

Mod de preparare:

1

Amestecam urda cu coaja de portocala si cele 2 oua.
*Eu nu am adaugat zahar deloc, insa dupa preferinte se poate adauga 1 plic zahar vanilinat.*

2

Umplem cannelloni (nefierti) cu umplutura de branza si ii asezam intr-o tava unsa cu putin unt.

3

Separat topim untul impreuna cu mierea, o lasam putin sa se racoreasca dupa care amestecam cu smantana lichida.

4

Turnam amestecul peste cannelloni si dam tava la cuptor, la 180 de grade C, pentru cca. 30 de minute, pana se incheaga si se formeaza o crusta aurie deasupra.
Servim cald dar sunt la fel de gustosi si reci !
Enjoy !

Ingrediente

 ½ baton cannelloni
 500 gr urda
 2 oua
 100 gr unt
 200 ml smantana lichida pentru gatit
 3 miere
 1 tbsp coaja rasa de portocala

Indicații

1

Amestecam urda cu coaja de portocala si cele 2 oua.
*Eu nu am adaugat zahar deloc, insa dupa preferinte se poate adauga 1 plic zahar vanilinat.*

2

Umplem cannelloni (nefierti) cu umplutura de branza si ii asezam intr-o tava unsa cu putin unt.

3

Separat topim untul impreuna cu mierea, o lasam putin sa se racoreasca dupa care amestecam cu smantana lichida.

4

Turnam amestecul peste cannelloni si dam tava la cuptor, la 180 de grade C, pentru cca. 30 de minute, pana se incheaga si se formeaza o crusta aurie deasupra.
Servim cald dar sunt la fel de gustosi si reci !
Enjoy !

Note

Cannelloni cu urda si sos de unt si miere