Combinatia de branza dulce si acest sos de miere si unt este divina.
O reteta potrivita pentru o cina dulce.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecam urda cu coaja de portocala si cele 2 oua.
*Eu nu am adaugat zahar deloc, insa dupa preferinte se poate adauga 1 plic zahar vanilinat.*
Umplem cannelloni (nefierti) cu umplutura de branza si ii asezam intr-o tava unsa cu putin unt.
Separat topim untul impreuna cu mierea, o lasam putin sa se racoreasca dupa care amestecam cu smantana lichida.
Turnam amestecul peste cannelloni si dam tava la cuptor, la 180 de grade C, pentru cca. 30 de minute, pana se incheaga si se formeaza o crusta aurie deasupra.
Servim cald dar sunt la fel de gustosi si reci !
Enjoy !
Ingrediente
Indicații
Amestecam urda cu coaja de portocala si cele 2 oua.
*Eu nu am adaugat zahar deloc, insa dupa preferinte se poate adauga 1 plic zahar vanilinat.*
Umplem cannelloni (nefierti) cu umplutura de branza si ii asezam intr-o tava unsa cu putin unt.
Separat topim untul impreuna cu mierea, o lasam putin sa se racoreasca dupa care amestecam cu smantana lichida.
Turnam amestecul peste cannelloni si dam tava la cuptor, la 180 de grade C, pentru cca. 30 de minute, pana se incheaga si se formeaza o crusta aurie deasupra.
Servim cald dar sunt la fel de gustosi si reci !
Enjoy !