Există multe variante în care putem prepara pastele carbonara, unele autentice, altele mai puțin, vă voi prezenta o variantă autentică, ușor de făcut în izolare și gustoasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pune apa la fiert, iar când fierbe se adaugă spaghetele, o lingură de sare și un cub de unt și se amestecă din când în când ca să nu se lipească.
Între timp, tăiem kaizerul bucăți mici și îl punem la prăjit într-o tigaie cu unt până acesta devine crocant.
Separăm ouăle și punem gălbenușurile într-un bol încăpător. Peste ele adăugăm sare, piper, parmezanul și 50 de ml din apa pastelor, apoi amestecăm totul bine.
Jumătate din kaizerul prăjit îl punem peste gălbenușurile amestecate, iar cealaltă jumătate o vom adăuga mai tărziu. Strecurăm pastele și le punem peste gălbenușuri amestecând bine pentru a obține un sos cremos. Adăugăm și restul kaizerului și amestecăm. Peste putem adăuga parmezan.
Ingrediente
Indicații
Se pune apa la fiert, iar când fierbe se adaugă spaghetele, o lingură de sare și un cub de unt și se amestecă din când în când ca să nu se lipească.
Între timp, tăiem kaizerul bucăți mici și îl punem la prăjit într-o tigaie cu unt până acesta devine crocant.
Separăm ouăle și punem gălbenușurile într-un bol încăpător. Peste ele adăugăm sare, piper, parmezanul și 50 de ml din apa pastelor, apoi amestecăm totul bine.
Jumătate din kaizerul prăjit îl punem peste gălbenușurile amestecate, iar cealaltă jumătate o vom adăuga mai tărziu. Strecurăm pastele și le punem peste gălbenușuri amestecând bine pentru a obține un sos cremos. Adăugăm și restul kaizerului și amestecăm. Peste putem adăuga parmezan.