O idee de cina pentru carnivori și nu numai

Ingrediente:
200 g Mușchi de vita
100 g Salata iceberg
50 g Morcov
20 ml Zeama de lamaie
20 g Parmezan ras
1 linguri(ă) Ulei masline extravirgin
1 Praf de sare
1 linguri(ă) Piper proaspăt măcinat
Mod de preparare:
1
Tăiem salata iceberg, dam morcovul pe răzătoare și le așezăm pe un platou
2
3
Tăiem fasii subțiri de carne și le punem pe patul de legume
4
Adăugăm peste sare, piper, zeama de lămâie, o lingura de ulei de masline și parmezanul ras
5
Savurăm cu pâine prajita sau simplu.
Pofta buna!
Ingrediente
200 g Mușchi de vita
100 g Salata iceberg
50 g Morcov
20 ml Zeama de lamaie
20 g Parmezan ras
1 linguri(ă) Ulei masline extravirgin
1 Praf de sare
1 linguri(ă) Piper proaspăt măcinat
Direcții
1
Tăiem salata iceberg, dam morcovul pe răzătoare și le așezăm pe un platou
2
3
Tăiem fasii subțiri de carne și le punem pe patul de legume
4
Adăugăm peste sare, piper, zeama de lămâie, o lingura de ulei de masline și parmezanul ras
5
Savurăm cu pâine prajita sau simplu.
Pofta buna!