O reteta simpla de chec de morcovi cu crema de smantana. Nu contine zahar rafinat.
Daca laptele si smantana vor fi inlocuite cu bautura si iaurt de cocos, aceasta poate fi o reteta de prajitura vegana.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se tapeteaza o tava cu foaie de copt.
Se pun in blender toate ingredientele pt aluat (fara cele din sectiunea crema) si se mixeaza pana la omogenizare (3min).
Se aseaza amestecul format in tava tapetata si se pune in cuptorul incins la 180 grade celaius pentru 40-50min.
Pana se coace checul, facem crema.
Mixam toate ingredientele din sectiunea “crema” si punem 10min in frigider.
Dupa coacere, se raceste checul si se taie pe jumatate, in lung.
Se adauga crema si se introduce checul 30min la frigider, inainte de servire.
Ingrediente
Indicații
Se tapeteaza o tava cu foaie de copt.
Se pun in blender toate ingredientele pt aluat (fara cele din sectiunea crema) si se mixeaza pana la omogenizare (3min).
Se aseaza amestecul format in tava tapetata si se pune in cuptorul incins la 180 grade celaius pentru 40-50min.
Pana se coace checul, facem crema.
Mixam toate ingredientele din sectiunea “crema” si punem 10min in frigider.
Dupa coacere, se raceste checul si se taie pe jumatate, in lung.
Se adauga crema si se introduce checul 30min la frigider, inainte de servire.