Se face ușor și este foarte bun și aromat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se cerne făina și se amestecă cu praful de copt, bicarbonatul, scorțișoara și nucșoara.
Separat într-un bol se bat ouăle cu praful de sare și zahărul până devin spumoase, după care se adaugă uleiul și se mixează. Când s-au omogenizat adăugăm morcovul răzuit și treptat încorporăm făina.
Turnăm compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și introducem în cuptorul preîncălzit la 180˚C și coacem pentru aproximativ 45-50 de minute sau până trece testul scobitorii.
Blenduim brânza cu zahărul până devine cremoasă.
Separat mixăm smântâna și o încorporăm peste brânză cu mișcări ușoare, adăugând și esența.
Întindem crema peste prăjitura rece.
Ingrediente
Indicații
Se cerne făina și se amestecă cu praful de copt, bicarbonatul, scorțișoara și nucșoara.
Separat într-un bol se bat ouăle cu praful de sare și zahărul până devin spumoase, după care se adaugă uleiul și se mixează. Când s-au omogenizat adăugăm morcovul răzuit și treptat încorporăm făina.
Turnăm compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și introducem în cuptorul preîncălzit la 180˚C și coacem pentru aproximativ 45-50 de minute sau până trece testul scobitorii.
Blenduim brânza cu zahărul până devine cremoasă.
Separat mixăm smântâna și o încorporăm peste brânză cu mișcări ușoare, adăugând și esența.
Întindem crema peste prăjitura rece.