O rețetă de carrot cake delicioasă!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amestecă făina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara Ceylon și sarea.
Cu ajutorul mixerului se bat ouăle circa 2 minute, se adaugă apoi zahărul și esența de vanilie și se bat 2 minute, pe viteză mare până când se deschide compoziția la culoare.
Se adaugă treptat uleiul până se încorporează, apoi se adaugă ananasul tocat și morcovii rași.
Se încorporează treptat și amestecul de făină.
Se pune compoziția într-o tavă specială pentru tort și se bagă în cuptorul preîncălzit la 180°C pentru o oră.
Se bate untul la temperatura camerei cu ajutorul unui mixer pentru 2 minute, după care adăugăm zahărul pudră și mai amestecăm pentru 2 minute.
Adăugăm sucul de lămâie, amestecăm pentru 2 minute, apoi adăugăm crema de brânză, la temperatura camerei, treptat până când se încorporează.
În alt bol cu ajutorul mixerului batem smântâna pentru frișcă și când este gata se încorporează treptat în cealaltă compoziție.
După ce se lasă tortul câteva ore la răcit începem să îl asamblăm. L-am tăiat în două și cu ajutorul unui poș am distribuit crema pe toată suprafața tortului (îl puteți orna după cum doriți). L-am ornat cu alune mărunțite.
Ingrediente
Indicații
Se amestecă făina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara Ceylon și sarea.
Cu ajutorul mixerului se bat ouăle circa 2 minute, se adaugă apoi zahărul și esența de vanilie și se bat 2 minute, pe viteză mare până când se deschide compoziția la culoare.
Se adaugă treptat uleiul până se încorporează, apoi se adaugă ananasul tocat și morcovii rași.
Se încorporează treptat și amestecul de făină.
Se pune compoziția într-o tavă specială pentru tort și se bagă în cuptorul preîncălzit la 180°C pentru o oră.
Se bate untul la temperatura camerei cu ajutorul unui mixer pentru 2 minute, după care adăugăm zahărul pudră și mai amestecăm pentru 2 minute.
Adăugăm sucul de lămâie, amestecăm pentru 2 minute, apoi adăugăm crema de brânză, la temperatura camerei, treptat până când se încorporează.
În alt bol cu ajutorul mixerului batem smântâna pentru frișcă și când este gata se încorporează treptat în cealaltă compoziție.
După ce se lasă tortul câteva ore la răcit începem să îl asamblăm. L-am tăiat în două și cu ajutorul unui poș am distribuit crema pe toată suprafața tortului (îl puteți orna după cum doriți). L-am ornat cu alune mărunțite.