O varianta rapida de desert delicios.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Mixam cele 3 oua intr-un bol mare pana devin cremoase˚.
Adaugam iaurtul si mixam in continuare. Adaugam siropul de artar, laptele si extractul de vanilie. Mixam in continuare.
Adaugam pe rand morcovii, faina, praful de copt si scortisoara si amestecam usor cu un tel pana cand incorporam toate ingredientele.
Aranjam compozitia in forme de briose unse cu putin unt si bagam la cuptorul preincalzit la 175˚C pentru aproximativ 20 de minute.
Intre timp pregatim crema : cu ajutorul unui mixer batem smantana lichida pana cand are o consistenta cremoasa, adaugam siropul de artar si extractul de vanilie si mixam inca putin.
Asteptam sa se raceasca briosele si decoram cu crema si cu migdale taiate marunt.
Ingrediente
Indicații
Mixam cele 3 oua intr-un bol mare pana devin cremoase˚.
Adaugam iaurtul si mixam in continuare. Adaugam siropul de artar, laptele si extractul de vanilie. Mixam in continuare.
Adaugam pe rand morcovii, faina, praful de copt si scortisoara si amestecam usor cu un tel pana cand incorporam toate ingredientele.
Aranjam compozitia in forme de briose unse cu putin unt si bagam la cuptorul preincalzit la 175˚C pentru aproximativ 20 de minute.
Intre timp pregatim crema : cu ajutorul unui mixer batem smantana lichida pana cand are o consistenta cremoasa, adaugam siropul de artar si extractul de vanilie si mixam inca putin.
Asteptam sa se raceasca briosele si decoram cu crema si cu migdale taiate marunt.