fbpx

Carrot Cake Muffins

Autorwhatsoanacooking
DificultateÎncepător

O varianta rapida de desert delicios.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire1 oră 20 minsTimp Total1 oră 35 mins

Ingrediente:

 3 oua
 1 iaurt mic 10%grasime
 150 g sirop artar/agave
 60 ml lapte
 1 linguriță(e) extract vanilie
 2 morcovi dati pe razatoare
 200 g faina
 8 g praf de copt
 6 g scortisoara
 1 linguriță(e) extract vanilie
 200 ml smantana lichida
 1 linguri(ă) sirop de artar

Mod de preparare:

1

Mixam cele 3 oua intr-un bol mare pana devin cremoase˚.

2

Adaugam iaurtul si mixam in continuare. Adaugam siropul de artar, laptele si extractul de vanilie. Mixam in continuare.

3

Adaugam pe rand morcovii, faina, praful de copt si scortisoara si amestecam usor cu un tel pana cand incorporam toate ingredientele.

4

Aranjam compozitia in forme de briose unse cu putin unt si bagam la cuptorul preincalzit la 175˚C pentru aproximativ 20 de minute.

5

Intre timp pregatim crema : cu ajutorul unui mixer batem smantana lichida pana cand are o consistenta cremoasa, adaugam siropul de artar si extractul de vanilie si mixam inca putin.

6

Asteptam sa se raceasca briosele si decoram cu crema si cu migdale taiate marunt.

Ingrediente

 3 oua
 1 iaurt mic 10%grasime
 150 g sirop artar/agave
 60 ml lapte
 1 linguriță(e) extract vanilie
 2 morcovi dati pe razatoare
 200 g faina
 8 g praf de copt
 6 g scortisoara
 1 linguriță(e) extract vanilie
 200 ml smantana lichida
 1 linguri(ă) sirop de artar

Direcții

1

Mixam cele 3 oua intr-un bol mare pana devin cremoase˚.

2

Adaugam iaurtul si mixam in continuare. Adaugam siropul de artar, laptele si extractul de vanilie. Mixam in continuare.

3

Adaugam pe rand morcovii, faina, praful de copt si scortisoara si amestecam usor cu un tel pana cand incorporam toate ingredientele.

4

Aranjam compozitia in forme de briose unse cu putin unt si bagam la cuptorul preincalzit la 175˚C pentru aproximativ 20 de minute.

5

Intre timp pregatim crema : cu ajutorul unui mixer batem smantana lichida pana cand are o consistenta cremoasa, adaugam siropul de artar si extractul de vanilie si mixam inca putin.

6

Asteptam sa se raceasca briosele si decoram cu crema si cu migdale taiate marunt.

Carrot Cake Muffins