Cel mai rapid si mai versatil mic dejun descoperit pana acum, cred ca este vestitul "overnight oats". Acesta se refera la un bol ca de terci de ovaz pe care il pregatim cu o seara inainte, si in loc sa punem toate ingredientele pe foc, le bagam la frigider. De dimineata, ne vom trezi cu un mic dejun delicios, gata de a fi servit, sub forma unei budincute hranitoare. Varianta aceasta imprumuta bogatia aromelor unui carrot cake cu simplitatea si rapiditatea unui terci de ovaz. Este un compromis excelent intre un mic dejun nutritiv ce te duce cu gandul la o prajitura dulce si savuroasa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem morcovul ras intre 2 prosoape de bucatarie si presam ca sa ii mai scadem din umiditate.
Punem toate ingredientele (in afara de stafide si o lingura din morcovul ras) intr-un bol si amestecam.
Acoperim bolul si il punem la frigider peste noapte.
Dimineata servim ovazul presarand stafidele, morcovul ras pastrat si nucile de pecan.
Ingrediente
Indicații
Punem morcovul ras intre 2 prosoape de bucatarie si presam ca sa ii mai scadem din umiditate.
Punem toate ingredientele (in afara de stafide si o lingura din morcovul ras) intr-un bol si amestecam.
Acoperim bolul si il punem la frigider peste noapte.
Dimineata servim ovazul presarand stafidele, morcovul ras pastrat si nucile de pecan.