Carrot Cake Overnight Oats

AutorAndreea Petra
DificultateÎncepător

Cel mai rapid si mai versatil mic dejun descoperit pana acum, cred ca este vestitul "overnight oats". Acesta se refera la un bol ca de terci de ovaz pe care il pregatim cu o seara inainte, si in loc sa punem toate ingredientele pe foc, le bagam la frigider. De dimineata, ne vom trezi cu un mic dejun delicios, gata de a fi servit, sub forma unei budincute hranitoare. Varianta aceasta imprumuta bogatia aromelor unui carrot cake cu simplitatea si rapiditatea unui terci de ovaz. Este un compromis excelent intre un mic dejun nutritiv ce te duce cu gandul la o prajitura dulce si savuroasa.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp total10 minute

Ingrediente:

 50 gr fulgi de ovaz
 10 gr seminte de chia
 ¾ morcov ras
 un varf de lingurita nucsoara
 un varf de lingurita cardamom
 ½ tsp scortisoara
 ½ tsp esenta de vanilie
 1 tbsp sirop de artar
 120 ml lapte de soia
Toppinguri :
 5 gr nuci pecan
 15 gr stafide brune

Mod de preparare:

1

Punem morcovul ras intre 2 prosoape de bucatarie si presam ca sa ii mai scadem din umiditate.

2

Punem toate ingredientele (in afara de stafide si o lingura din morcovul ras) intr-un bol si amestecam.

3

Acoperim bolul si il punem la frigider peste noapte.

4

Dimineata servim ovazul presarand stafidele, morcovul ras pastrat si nucile de pecan.

Ingrediente

 50 gr fulgi de ovaz
 10 gr seminte de chia
 ¾ morcov ras
 un varf de lingurita nucsoara
 un varf de lingurita cardamom
 ½ tsp scortisoara
 ½ tsp esenta de vanilie
 1 tbsp sirop de artar
 120 ml lapte de soia
Toppinguri :
 5 gr nuci pecan
 15 gr stafide brune

Indicații

1

Punem morcovul ras intre 2 prosoape de bucatarie si presam ca sa ii mai scadem din umiditate.

2

Punem toate ingredientele (in afara de stafide si o lingura din morcovul ras) intr-un bol si amestecam.

3

Acoperim bolul si il punem la frigider peste noapte.

4

Dimineata servim ovazul presarand stafidele, morcovul ras pastrat si nucile de pecan.

Carrot Cake Overnight Oats