O reteta rapida, satioasa, cu putina ingrediente si poate fi realizata de oricine.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spala cartoful, se taie pe jumatate pe lungime, se sterge cu un servetel uscat.
Se unge cartoful cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper. Se introduce in cuptor in folie de aluminiu timp de 30 de minute, la 200 grade Celsius.
Dupa 30 de minute, se desface folia de aluminiu si se mai lasa 10 minute in cuptor.
Preparam sosul de iaurt cu branza: amestecam iaurtul cu branza maruntita sau data prin razatoare.
Se scot cartofii de la cuptor, se toarna sosul peste ei si se presara marar.
Ingrediente
Indicații
Se spala cartoful, se taie pe jumatate pe lungime, se sterge cu un servetel uscat.
Se unge cartoful cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper. Se introduce in cuptor in folie de aluminiu timp de 30 de minute, la 200 grade Celsius.
Dupa 30 de minute, se desface folia de aluminiu si se mai lasa 10 minute in cuptor.
Preparam sosul de iaurt cu branza: amestecam iaurtul cu branza maruntita sau data prin razatoare.
Se scot cartofii de la cuptor, se toarna sosul peste ei si se presara marar.