O reteta de cartofi delicioasa! cu siguranta o sa va placa!

Ingrediente:
Mod de preparare:
Asezati cartofii intr-o oala mare cu apa cu sare. Aduceti la fierbere; gatiti timp de 30-35 de minute sau pana cand se introduce furculita usor in cartof. Se scurge bine.
Aranjati cartofii pe foaie si folositi un tocator de cartofi pentru a aplatiza usor cartofii intr-o singura bucata (nu prea tare sau vor ajunge la piure).
Pulverizam cartofii cu ulei de masline cu ajutorul unui spray.
Intr-o cratita punem untul si il lasam 5 minute, pana se rumeneste. Se amesteca impreuna cu untul, usturoiul si patrunjelul. Se toarna amestecul peste fiecare cartof. Presarati sare si piper si pulverizati usor cu ulei de masline spray.
Bagam tava in cuptorul preincalzit la 200 grade C si ii tinem pana cand devin aurii si crocanti (aproximativ 10-15 minute). Scoateti din cuptor, presarati parmezan si reveniti la cuptor pana cand branza este topita.
Pentru servire, condimentati cu putina sare si patrunjel in plus si serviti imediat.
Ingrediente
Indicații
Asezati cartofii intr-o oala mare cu apa cu sare. Aduceti la fierbere; gatiti timp de 30-35 de minute sau pana cand se introduce furculita usor in cartof. Se scurge bine.
Aranjati cartofii pe foaie si folositi un tocator de cartofi pentru a aplatiza usor cartofii intr-o singura bucata (nu prea tare sau vor ajunge la piure).
Pulverizam cartofii cu ulei de masline cu ajutorul unui spray.
Intr-o cratita punem untul si il lasam 5 minute, pana se rumeneste. Se amesteca impreuna cu untul, usturoiul si patrunjelul. Se toarna amestecul peste fiecare cartof. Presarati sare si piper si pulverizati usor cu ulei de masline spray.
Bagam tava in cuptorul preincalzit la 200 grade C si ii tinem pana cand devin aurii si crocanti (aproximativ 10-15 minute). Scoateti din cuptor, presarati parmezan si reveniti la cuptor pana cand branza este topita.
Pentru servire, condimentati cu putina sare si patrunjel in plus si serviti imediat.