O reteta vegana si foarte rapida se potriveste perfect pentru o garnitura sau sa-i manânci ca atare, cum i-am mancat eu.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cartofii dulci se taie feliute rotunde de grosime 0.5-1 cm si se mixeaza bine cu ulei de masline si condimente.
Se pun pe o tava de copt intr-un singur strat si se coc la 190 C pentru 15 minute pe fiecare parte. Ar trebui sa fie crocanti in exterior si moi in mijloc.
Se servesc cu un sos tahini realizat din 2 lingurite de tahini , 2 catei de usturoi, sare si piper dupa gust, 1 lingurita patrunjel 1-2 lingurite zeama de lamaie si 2-4 lingurite apa. Se blenduiesc toate cu ajutorul unui blender, cele 2-4 lingurite de apa se adauga treptat pana aveti o consistenta mai lichida.
Ingrediente
Indicații
Cartofii dulci se taie feliute rotunde de grosime 0.5-1 cm si se mixeaza bine cu ulei de masline si condimente.
Se pun pe o tava de copt intr-un singur strat si se coc la 190 C pentru 15 minute pe fiecare parte. Ar trebui sa fie crocanti in exterior si moi in mijloc.
Se servesc cu un sos tahini realizat din 2 lingurite de tahini , 2 catei de usturoi, sare si piper dupa gust, 1 lingurita patrunjel 1-2 lingurite zeama de lamaie si 2-4 lingurite apa. Se blenduiesc toate cu ajutorul unui blender, cele 2-4 lingurite de apa se adauga treptat pana aveti o consistenta mai lichida.