O idee bună de tot pentru un prânz lacto-vegetarian
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 250 grade.
Se clătește năutul și se lasă la scurs.
Se curăță cartoful dulce și se taie cuburi.
Se amestecă năutul cu cartoful dulce tăiat cuburi și condimente (sare, oregano, rozmarin, boia dulce, opțional usturoi) și ulei de măsline. Se așează pe o tavă cu hartie de copt și se dă la cuptor.
Dacă ca năutul să rămână mai puțin crocant îl puteți adăuga cu 10-15 min mai târziu.
Se pisează un cățel usturoi, se sărează și se amestecă împreună cu iaurt. Opțional se poate adăuga puțină mentă.
Ingrediente
Indicații
Se încinge cuptorul la 250 grade.
Se clătește năutul și se lasă la scurs.
Se curăță cartoful dulce și se taie cuburi.
Se amestecă năutul cu cartoful dulce tăiat cuburi și condimente (sare, oregano, rozmarin, boia dulce, opțional usturoi) și ulei de măsline. Se așează pe o tavă cu hartie de copt și se dă la cuptor.
Dacă ca năutul să rămână mai puțin crocant îl puteți adăuga cu 10-15 min mai târziu.
Se pisează un cățel usturoi, se sărează și se amestecă împreună cu iaurt. Opțional se poate adăuga puțină mentă.