O rețeta simplă, rapida și extrem de gustoasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pun cartofii la fiert in coajă, între timp tăiem pastrama felii.
Totodata, punem ouăle intr-un castron și le combinam cu ajutorul unui tel, peste care punem și condimente după gust. ( sare, vegeta)
După ce cartofii s-au fiert, ii curățăm și ii așezăm pe o tavă. Când aceștia s-au răcit puțin, facem o gaura in mijloc sau ii puteți tăia felii.
Ii așezăm in tavă, pe hârtie de copt și ii ungem cu oul preparat după care punem pastrama, cașcavalul, usturoiul și vegeta.
Se lasă la 180 de grade in cuptorul preîncălzit timp de 12-13 minute.
După ce s-au copt puțin la margini, ii scoatem și ii savurăm.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Se pun cartofii la fiert in coajă, între timp tăiem pastrama felii.
Totodata, punem ouăle intr-un castron și le combinam cu ajutorul unui tel, peste care punem și condimente după gust. ( sare, vegeta)
După ce cartofii s-au fiert, ii curățăm și ii așezăm pe o tavă. Când aceștia s-au răcit puțin, facem o gaura in mijloc sau ii puteți tăia felii.
Ii așezăm in tavă, pe hârtie de copt și ii ungem cu oul preparat după care punem pastrama, cașcavalul, usturoiul și vegeta.
Se lasă la 180 de grade in cuptorul preîncălzit timp de 12-13 minute.
După ce s-au copt puțin la margini, ii scoatem și ii savurăm.
Pofta buna!