Ouale rosii de la Pasti si cartofii incoltiti din camara se transforma intr-o portie delicioasa de cartofi frantuzesti.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se fierb cartofii 30 minute si ouale 10 minute , iar dupa ce s-au racit se curata de coaja.
Se feliaza atat cartofii cat si ouale si se aseaza intr-o cratita pe straturi, astfel : un strat de cartofi, unul de oua, o lingura de smantana, 20 grame unt (de la frigider) taiat cubulete, o lingurita de sare.
Procedura se repeta de 2-3 ori (in functie de diametrul cratitei), pana asezam toate ingredientele.
Cartofii astfel asezati se dau la cuptor, foc mediu (180˚C) pentru 30 minute.
La sfarsit am folosit cascaval ras si baby spanac pentru decor.
Ingrediente
Indicații
Se fierb cartofii 30 minute si ouale 10 minute , iar dupa ce s-au racit se curata de coaja.
Se feliaza atat cartofii cat si ouale si se aseaza intr-o cratita pe straturi, astfel : un strat de cartofi, unul de oua, o lingura de smantana, 20 grame unt (de la frigider) taiat cubulete, o lingurita de sare.
Procedura se repeta de 2-3 ori (in functie de diametrul cratitei), pana asezam toate ingredientele.
Cartofii astfel asezati se dau la cuptor, foc mediu (180˚C) pentru 30 minute.
La sfarsit am folosit cascaval ras si baby spanac pentru decor.