O rețetă rapidă și gustoasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Tăiem cartofii rondele și pieptul de pui cubulețe.
Într-o tavă tapetată cu unt punem un strat de cortofi rondele , apoi pieptul de pui cubelețe. Presărăm jumatate din cantitatea de cașcaval ras , punem jumătate din cantitatea de unt tăiată cubulețe și codimentăm cu sare, piper și boia.
Acoperim cu un strat de cartofi peste care punem cealaltă jumătate de unt cubulețe și condimentăm din nou. Deasupra punem smântâna de gătit împreună cu cele 2 ouă amestecate bine. Introducem la cuptor pentru 40 de minute la 180 de grade în tava acoperită cu folie de alumimiu.
După 40 de minute îndepărtăm folia , adăugăm cealalta jumătate de cașcaval ras și mai introducem la cuptor pentru înca 20 de minute, fără folie deasupra.
Ingrediente
Indicații
Tăiem cartofii rondele și pieptul de pui cubulețe.
Într-o tavă tapetată cu unt punem un strat de cortofi rondele , apoi pieptul de pui cubelețe. Presărăm jumatate din cantitatea de cașcaval ras , punem jumătate din cantitatea de unt tăiată cubulețe și codimentăm cu sare, piper și boia.
Acoperim cu un strat de cartofi peste care punem cealaltă jumătate de unt cubulețe și condimentăm din nou. Deasupra punem smântâna de gătit împreună cu cele 2 ouă amestecate bine. Introducem la cuptor pentru 40 de minute la 180 de grade în tava acoperită cu folie de alumimiu.
După 40 de minute îndepărtăm folia , adăugăm cealalta jumătate de cașcaval ras și mai introducem la cuptor pentru înca 20 de minute, fără folie deasupra.