Cartofi gratinați la cuptor cu pui și brânză rasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Călim bucățelele de piept pe pui în ulei de măsline, cu usturoi, cimbru, sare și piper până acestea devin albe.
Curățăm și tăiem cartofii felii de jumătate de centimentru.
Tapetam cu felii de cartofi, fundul vasului.
Peste cartofi adăugăm puiul călit mai devreme.
Peste pui, punem al doilea strat de cartofi.
Acoperim vasul cu folie de aluminiu și băgăm vasul la cuptor pentru aproximativ 30 minute la foc mediu.
După 30 minute verificam dacă cartofii sunt pătrunși. Dacă cartofii sunt pătrunși, radem brânza peste și băgăm din nou vasul în cuptor pentru a gratina brânza, aproximativ 10 minute, dar fară să mai acoperim cu staniol.
Ingrediente
Indicații
Călim bucățelele de piept pe pui în ulei de măsline, cu usturoi, cimbru, sare și piper până acestea devin albe.
Curățăm și tăiem cartofii felii de jumătate de centimentru.
Tapetam cu felii de cartofi, fundul vasului.
Peste cartofi adăugăm puiul călit mai devreme.
Peste pui, punem al doilea strat de cartofi.
Acoperim vasul cu folie de aluminiu și băgăm vasul la cuptor pentru aproximativ 30 minute la foc mediu.
După 30 minute verificam dacă cartofii sunt pătrunși. Dacă cartofii sunt pătrunși, radem brânza peste și băgăm din nou vasul în cuptor pentru a gratina brânza, aproximativ 10 minute, dar fară să mai acoperim cu staniol.